Víza - potřebuji je pro dovolenou na Srí Lanku?

Víza - potřebuji je pro dovolenou na Srí Lanku?

Pro cestu na ostrov Srí Lanka je třeba turistické vízum minimálně na 30 dní. Naše cestovní kancelář  pro Vás zajistí v rámci vaší dovolené vízum zdarma, bez manipulačního poplatku. Detailní informace o vízech naleznete zde.